Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek ve İslâm dininin inançları ve esasları konusunda sağlam bir altyapı oluşturmak; Öğrencilerimize yaşayacakları çağın bilgisi ve becerisi verilerek Dünyamızın ve Ülkemizin ihtiyaç duyduğu insan kaynağına katkı sağlamak için mesleki, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel donanıma sahip bireyler yetiştirmektir. Bu çerçevede ufku geniş din öğretimi alanında akademik çalışmaları yürütebilecek donanıma sahip altyapı oluşturma gayreti içindeyiz. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, Dürüst ve fedakar, Güler yüzlü ve hoşgörülü, Saygısını ve sevgisini esirgemeyen• Empati kurabilen, şeffaf, mücadeleci, İletişime, değişime ve gelişime açık Temiz – titiz ve düzenli, Takım çalışmasına yatkın medeniyet tasavvuru gelişmiş; milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle kuşanmış; kendi kültürüyle bütünleşmiş, ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:00
Isınma: DOĞAL GAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar:

Telefon - 02323636088

Belgegeçer - (232) 363 6088

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://selahaddineyyubiihoo.meb.k12.tr

Adres - ONUR MAH. 7370 SK. NO 3 BAYRAKLI / İZMİR

Öğretmen :28
Öğrenci :308
Derslik :34
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :285
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Onur Mahallesi 7370. Sokak Pk35520, 35520 Bayraklı/İzmir

Adres - ONUR MAH. 7370 SK. NO 3 BAYRAKLI / İZMİR

Ulaşım Halkapınar Metro ve İzban istasyonlarından 148 hat numaralı Eshot - İzulaş otobüsleri; Karşıyaka´dan, 258 hat numaralı Eshot - İzulaş otobüsleri ile Onur Mah - Karşıyaka minibüsleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 12 km, İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.